Svenska Bågskytteförbundet

SM-veckan Mixed compound

Svenskt mästerskap

Information

  • Luleå BS
  • Maskinvägen 19, 97254 LULEÅ
  • 2024-03-24

 

  • Aktiv
  • SBF 12/18 60 pil
  • 2 Distanser / 0 Pilar

Externa Länkar

https://smveckan.se/

Fyra högst rankade lagen(beräknat på tävlingsresultat redovisade i resultatdatabasen för högsta dam- resp herrnotering per förening under perioden 1 okt 2023 till 2 mars.)

Från bagskytte.se

Mixed-SM på RF:s "SM-veckan" i Luleå

Nu är det klart att bågskytte ingår i SM-veckan vinter för första gången. Grenen vi valt för detta är Mixed-lag Compound 18 m.

Det kommer vara de fyra högst rankade klubblagen som kommer få delta. Vi vet nu vilken dag och tid som är aktuellt, söndagen den 24 mars kl 11-12, för brons- och guldfinal. Rankingperioden är 1:a oktober 2023 till 2:a mars 2024, resultat, en dam och en herr per klubb och som finns i resultatdatabasen är kvalificerande. Resultaten behöver inte vara noterade vid samma tävling och dag.
Arrangör är Luleå BS och Bodens BKP samt SBF.

Utomhus så går SM-veckan i Västerås sista veckan i juni och även där kommer bågskytte att ingå, då med Mixed-lag recurve(70m), i övrigt samma upplägg, fyra bästa klubblagen, taget från resultat i rankingen i resultatdatabasen, och önskat onsdag eller torsdag. Rankingperioden blir från och med 1:a juli 2023 till 16:e juni 2024.
Arrangör är Västerås BK samt SBF.

SBF står för kostnaden för resa och logi för uttagna lag samt en mindre ersättning för förlorad arbetsförtjänst om den bågskytten måste ta ledigt från sitt arbete.

Mer information kommer så fort vi har den.